YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

Galatasaray GS TV

GS TV 15 Kasım 2006'da Doğan Grubu ile yapılan bir sözleşme çerçevesinde kurulmuştur. Galatasaray İle ilgili Haberler ve Videolar vardır. Şu anda sadece Digiturk platformundan ve www.galatasaray.com web adresinden yayın yapmaktadır.



Galatasaray TV Eylül 2006'da başlamış olup 24 Nisan 2007'de test yayını, 1 Mayıs 2007'de ise normal yayın ile uydu üzerinden izlenilmeye başlanmıştır.
Galatasaray TV'nin Digiturk bünyesindeki ana stüdyo ve teknik oluşumlarının dışında, biri Florya'da, biri de Ali Sami Yen Stadı'nda olmak üzere iki stüdyosu bulunmaktadır.
Florya'daki Galatasaray TV stüdyosu, tesislerde bulunan radyo link vasıtası ile 24 saat canlı yayın yapma olanağı yaratan teknik donanıma sahiptir.
Yapım ve teknik inşası Galatasaray Spor Kulübü ve 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği üyesi Fazlı Yıldırım'ın katkılarıyla gerçekleştirilen stüdyonun reji ses masası kamera ve diğer teknik donanımları Digiturk tarafından sağlanmıştır.
Ali Sami Yen Stadı'ndaki stüdyo, maç günlerinde up-link desteği ile canlı yayın yapma özelliği içermekte ve Digiturk sayesinde farklı kamera ekipmanları ileGalatasaray Spor Kulübü Futbol A takımının her maçı öncesi ve sonrasında Galatasaray TV buradan yayın yapmaktadır.
Galatasaray TV, Mecidiyeköy Çadır arazisi üzerine inşa edilecek çok katlı Galatasaray Yönetim Binası içinde merkez stüdyolarını kuracak olup, bundan başka Florya'daki mevcut stüdyo büyütülecek, Ali Sami Yen Spor Kompleksi içinde de hem Türk Telekom Arena'da hem de yeni 15,500 kişilik kapalı spor salonunda stüdyoları olacaktır.
27 Ekim 2008 yılında RTÜK tarafından lisansı iptal edilen kanal, Turksat Uydusu ve D-Smart Platformu'ndan da çekilmiştir. 28 Mayıs 2009' dan bu yana Digiturk üzerinden yayın yapmaktadır. Ayrıca internette de www.galatasaray.com adresinden yayın yapmaktadır. 16 Eylül 2009 tarihinde logosunu yenileyen kanal, yeni yayın dönemine girmiştir.Yaklaşık bir senedir paralı yayın yapan GS TV Digiturk platformunda 1 Kasımdan itibaren izlenebiliyor.1 Temmuz 2011 tarihinden itibaren Digiturk platformundan şifresiz yayına başlamıştır. Kaynak
 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.