YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

Şefkat Tepe Canlı izle


Dizi 1997 yılında Güneydoğu'da geçmektedir. Terör olaylarının tavan yaptığı bu yılda yurdun dört bir yanındaki ailelere hergün acı haberler ulaşmaktadır...
Bölgede askerlik yapan gencecik çocuklar teröristlerle mücadele ederken aileleri de evlerinde binbir acı ve özlemle haberleri takip etmektedirler. Gözyaşı hergün farklı bir evden ama aynı gerekçeyle akmaktadır.
Ancak bölge için göz ardı edilen bir gerçek daha vardır. Anılan bölgede askerler evet şehit olurken aynı zamanda bölge halkı da bundan ciddi zararlar görmektedir. Terör onları da vurmakta ve birçok aile paramparça olmaktadır. Evler yakılmakta, insanlar terör yada devlet yanlısı diye sınıflandırılmakta ve devlet yanlısı olanlar teröristler tarafından aileleriyle birlikte öldürülmekte, küçük çocukları zorla dağa çıkarılmaktadır. 


PROGRAMIN SAATİNDE CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


Bölgede yaşayan bir çocuk kazandığı kara harp okuluna giderken geride kalan ailesi teröristler tarafından vahşice katledilir. Geride sadece kahramanımızın küçük kardeşi kalır. Yalnız bu küçük kız da teröristler tarafından kaçırılır. Hatta bu kıza ailesinin askerler tarafından öldürüldüğü yalanı söylenir ve buna inandırılır. Kız büyürken abisi de okulu bitirmek üzeredir. Abisinin hayatta ondan başka kimsesi kalmamıştır. Dolayısıyla okuldan mezun olunca tek amacı vardır kahramanımızın. Yıllar önce kaçırılan kardeşini bulmak.

Dizinin ana hikayesi kahramanımızın kaçırılan kardeşini araması ve bu sırada başına gelenlerdir. Kahramanımız bölgeye gidip birliğine katılınca kardeşini aramaya başlar. Tabi bu sırada küçükken sevdiği kızla karşılaşır. Yazık ki o kızda teröristler safındadır. Onlara destek vermektedir. Dizi de asıl hikayelerin yanında kahramanımızın komutanı olduğu timdeki askerlerin hikayeleri de bizim için vazgeçilmezdir.

Kabaca dizi bir komutanın teröristler safındaki kardeşini ararken sevdiği kızla yeniden karşılaşmasını ve bu arada askerlerle ve teröristlerle geçen hikayeleri anlatmaktadır.
 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.