YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

Yer Gök Aşk 72.Bölüm 19 Mart 2012

Havva Yusuf’a olan aşkını kalbine gömmüştür; artık intikam zamanıdır. Yusuf‘un tek isteğiyse huzur bulmaktır; belki de beklenen bebek onun için tek umuttur. Sultan Havva’nın oyunlarına ortak olmamaya kararlıdır ve hemen plan yapar. Bu arada Küçük Yılmaz’ın gönlü Havva’ya kaymaya başlamıştır bile. Ancak umulmadık bir olay, Sultan’ın planlarını alt üst edecektir.
Remzi Hamiyet’in başına gelenleri gazeteden öğrenir ve panik olur. Başını beladan kurtarmasının tek yolu,kızının ve karısının tekrar gönlünü almaktır ama bu o kadar kolay olmayacaktır. Havva asla ifadesini Hamiyet’in lehine değiştirmeyecektir. Hamiyet bu sorunu çözmek için avukatı Kerem’le harekete geçer. Celal Münevver’e doğum günü için güzel bir sürpriz yapar; Münevver sevinçten havalara uçar. 




19 MArt 2012 Pazartesi Günü buradan Canlı izleyebilirsiniz.
 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.