YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

İstanbul Kapalı Çarşı Mobese Kamerası

İstanbul'u süsleyen Bir Cennet olan Kapalı Çarşı Şehrin merkezinde yer alan dünyanın en büyük ve en eski kapalı çarşılarından biridir. Gün içerisinde Bu Çarşıda yoğun saatlerde 500.000 Kişinin gezindiği söylenmektedir. Sizi İstanbul'a Gitmeden kapalı Çarşıyı Gezdikmek istiyoruz. Bunun için Konumuzun Devamını Mutlaka Okuyunuz...
Kapalı Çarşı günün her saatinde hareketli ve kalabalıktır. Esnaf, ziyaretçileri ısrarlı olarak kendi mağazasına çağırır. Çarşı girişinde gelişen konforlu, büyük mağazalar Türkiye’de elde imal edilen ve ihracatı yapılan hemen bütün eşyayı satışa sunmaktadır. El halıları ve mücevherat geleneksel Türk sanatının en güzel örnekleridir. Bunlar kalite ve orijin belgeleri ile satılır ve dünyanın her tarafına garantili gönderme yapılır. Halı ve mücevheratın yanında meşhur Türk işi gümüşten yapılmış eserler, bakır, bronz hediyelik ve dekoratif eşya, seramik, oniks ve deriden mamul, üstün kaliteli, Türkiye hatıraları zengin bir koleksiyon oluştururlar.Batılı yazarlar, seyahatname ve anılarında Kapalıçarşı’ya geniş yer ayırmışlardır.
CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.