YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

Kanal 35 Biz Canlı izle

Kanal Biz 35  Canlı Yayını İzle
Kanal BizTürkçe içerikli,Şanlı Urfa merkezli, özel bir televizyon kanalıdır. Kanaltürk televizyonunda yayınlanan programlar bu kanala taşınmıştır. Biz Kaç Kişiyiz sivil toplum örgütü'nün internet sitesinde kanalın duyuruları yapılmıştır.
2008 Mayıs ayında gazeteci yazar Tuncay Özkan tarafından kurulmuştur. 1 Eylül 2008 tarihi itibariyle test yayınını sonlandırmıştır. Kanal Biz ile Tuncay Özkan'ın eski sahibi olduğu Kanaltürk arasında Türksat uydusundaki frekans konusunda sorun çıktı, çünkü Kanal Biz'in kullandığı frekans daha önce Kanaltürk'ün Avrupa'ya yayınını yapan Euroturk kanalıydı, bu sorun mahkemeye taşındı fakat Türksat A.Ş. mahkeme kararını beklemeden Kanal Biz'in kullandığı frekansı iptal etti. Kanal Biz artık sadece Digiturk'ten yayın yapıyordu, kanal oradan da maddi sorun yüzünden çıkmak zorunda kaldı.
Bu kesilme ile beraber Yayın Türksat 3A uydusundan ve D-Smart platformları tarafından sürmektedir. Digitürk'ten kaldırılmıştır ve yerine TNT gelmiştir. Bahse konu televizyon kanalını, Şanlıurfa'da yerel yayın yapan Güneydoğu Medya Grubu tarafından satın alınmıştır... Şanlıurfa'dan yayın yapacak olan kanal 15 Mart 2012 itibari ile test yayınına başlamıştır.
 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.