YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

Ulusal Tv Canlı izle

ULUSAL KANAL Canlı Yayın
Ulusal Kanal, 1994 yılında İstanbul'un Kadıköy yakasında bir yerel TV kanalı olarak yayına başladı. Nisan 1995 de, 3984 sayılı Radyo Televizyon Yasası çıktıktan sonra İstanbul Televizyonu olarak lisans aldı.
Zamanın, Kablo TV yayını içinde yerini almasına rağmen, RTÜK ve Türk Telekom tarafından, kablo TV yayınından çıkartıldı. Açılan davalarda, mahkemeler, Ulusal Kanal'ın 100.000.-USD karşılığı satın aldığı kanalda yayın yapma hakkını iade etmesine rağmen, sözkonusu kurumlar, mahkeme kararlarını uygulamayarak, Ulusal Kanal'ın kablo TV yayınlarında yasal hakkının bir gereği olarak yer almasının önüne geçtiler. Bu yaptırıma karşı açılan davalar sürmektedir. Ulusal Kanal, zaman içinde yatırım yaparak verici sayısını arttırdı ve 29 Ekim 2000 günü ilk kez İstanbul çapında yayına başladı. Şubat 2002'de uydu yayınına, Ağustos 2002'de de RTÜK'ün 25 Ocak 2003'de yaptığı yönetmelik değişikliğiyle, Türkiye çapında yerel yayın yapma hakkına kavuştu. Hâlen, karasal yayın vericileri ağıyla Türkiye'nin 49 il sınırı içindeki 160 merkezine ve uydu yayınıyla da Avrupa, Asya ve Afrika'nın kuzeyini içine alan bir kapsama alanı içinde yayın yapmaktadır. Haber kanalı olarak yayın hayatını sürdüren Ulusal Kanal'ın en çok izlenen programı Ankara bürosu muhabirleri Levent AK, Umut ALBAYRAK ve Can ÖZÇELİK tarafından hazırlanıp sunulan hafta içi hergün canlı olarak yayınlanan Satırbaşı programıdır. 
Kaynak
k

Yayın Açılmıyorsa Resmi Sayfasından Yayını izlemek için Tıklayınız...

 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.