YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

Popstar 2013 Canlı izle Star TV

Popstar 2013 Star Tv'de Yeni Yayınlanacak Ses Yarışma Programı. İzlenme rekorları kıran ve eğlencesi ile milyonların gönlüne taht kuracak yeni starları çıkartan program yeni sezonda bomba gibi geliyor. Güçlü Jüri Kadrosu yeni Popstar 2013 Mart Ayında Sizlerle olacak.2009 Yılında en fazla izlenen program olan Popstar Alaturka  4 yıl sonra tekrar ekranlarda olacak. Eski Kadroda yer alan Bülent Ersoy ve Orhan Gencebay'ın yanında Jüri de Serdar Ortaç ve Demet Akalın'da var. Popstar 2013 e başvurmak için ve Canlı Star Tv izlemek için Konumuzun devamını okuyunuz...

Sitemizden Canlı olarak Popstar 2013 izlemek için  Logosuna Tıklamanız yeterli. İyi Eğlenceler.


Seçmelerin yer ve TArih Bilgileri


Seçmelerin yer ve tarihleri şöyle:

16 Şubat 2013 Gaziantep The Anatolian Hotel
20 Şubat 2013 Edirne Altunhan Otel
22 Şubat 2013 Ankara City Hotel
24 Şubat 2013 İzmir Ege Palas
1-2 Mart 2013 İstanbul Akgün Otel
Diğer şehirler için tarih ve yerleri sayfamızdan takip edebilirsiniz..
2013 Popstar Alaturka Başvuru Formu için Star TV internet adresini ziyaret ediniz.
Seçmelere nasıl başvurulur? 

Size en yakın seçme merkezine sabah 09.00 itibariyle gidebilirsiniz. Yanınızda mutlaka üzerinde TC kimlik numaranız bulunan geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte gitmelisiniz. 

18 yaşının altındaki adaylar nasıl başvurmalı? 

16 yaşından küçükseniz yarışmaya girmeniz mümkün değil. 18 yaşını doldurmamış olan gençler yanlarında 18 yaşının üstünde bir velisiyle beraber gelmesi gerekiyor. Velilerin soyadının adayla aynı olması gerekiyor. 

Seçmelere nasıl hazırlanmak gerekir? 

Kendinizi başarılı bulduğunuz müzik dalında 3 şarkıyı çalışmış olarak gelin. Eğer birden fazla dalda şarkı söyleyebildiğinizi düşünüyorsanız her dal için üç şarkı çalışmalısınız. 

Şarkımı seçerken neye dikkat etmeliyim? 

En çok sevdiğiniz veya en çok sevilen şarkılardan çok sizin en iyi söylediğiniz şarkıları seçin. Kendi besteleriniz veya tanınmayan şarkılar kabul edilmeyecektir çünkü jüri bilmediği bir şarkıyı doğru söyleyip söylemediğinizi değerlendiremez. İkinci aşamaya geçmeyi başarırsanız kendi bestelerinizi jürimizle paylaşabilirsiniz. 

Seçmeler nasıl yapılacak? 

Daha önce bir Popstar seçmesine katıldıysanız bunu bilirsiniz. Seçme sürecinin büyük bölümü sıra beklemekle geçecektir. Jürinin karşısında şarkı söyleyeceğiniz süre çok kısadır. Daha şarkıya başlamadan duruşunuz bakışınızdan ilk notunuzu alırsınız. Şarkıya başladığınız anda, şarkıya doğru veya yanlış sesle başlamanızla ve sesinizin gücünü doğru veya yanlış ayarlamanızla birinci aşamayı geçip geçemeyeceğiniz anlaşılır. Böylece birinci aşama sadece birkaç saniyede bitecektir. Bazen jüri, bir adaydan farklı bir veya iki şarkı isteyebilir. Emin olamazsa şarkının tümünü dinlemek isteyebilir. Bütün dünyada olduğu gibi bu sistem bu şekilde sizi ikinci aşamaya taşır. 

İkinci aşamaya kalan adaylar ertesi gün aynı yere davet edilir. Bu aşamada adaylar jürinin karşısına tek başına çıkar ve burada seçme çok daha uzun sürecektir. 

Adaylarda ne gibi özellikler aranıyor? 

Yarışmacılar başvuran adaylar içinden en iyi şarkı söyleyebilenler arasından seçilecektir. Bundan başka bir özellik aranmıyor. Dört müzik dalından eşit sayıda yarışmacı alınacaktır. 

Yurtdışından yarışmacı alınacak mı? 

Yurtdışında yaşıyorsanız Türkiye'de herhangi bir seçme merkezinde yarışmaya başvurabilirsiniz. Türkçe bilmeniz yeterlidir. 

Engelliler yarışmaya nasıl katılabilir? 

Engelli adaylarımız seçme alanına geldiklerinde program ekibinden herhangi birine bildirdirerek sıranın en önüne alınacaklardır. 

Seçmeye katılırken nasıl kıyafetler seçilmeli? 

Jürimizin karşısına çıkmak için hangi kıyafeti uygun görüyorsanız giyebilirsiniz. 

Seçme görüntüleri yayınlanacak mı? 

Bazı görüntüler yayınlanabilir. Binlerce adaydan çok azının görüntüsü yayınlanacaktır. 

Jüri seçmelere gelecek mi? 

İstanbul seçmelerine jürinin tamamı gelecektir. Diğer illere jürimiz kendi programlarına uygun olanlarına katılacaklar. Seçme jürimizde yapımcımız Osmantan Erkır ve müzik direktörümüz Süheyla Yengi de bulunacaktır. 

Seçmelerde başarılı olmak için ne yapmalıyım? 

Jürimiz sizin heyecanlı olduğunuzu, başka bir şehirden gelmiş olup yol yorgunu olabileceğinizi, kuyrukta beklediğiniz için de yorgun olabileceğinizi biliyor ve karar verirken bunu hesaba katıyor. Eğer şarkılarınızı iyi çalışırsanız ve sabah kuvvetli bir kahvaltı yaparsanız başarılı olma şansınız artar. 

Dışarıda bekleyeceğiniz süre için uygun kıyafetler, su ve atıştırmalık yiyecek yanınızda bulundurmanızı tavsiye ederiz. Seçme tüm gününüzü alabilir. 

Seçmelerin sizler için güzel bir deneyim olması için elimizden geleni yapıyoruz. Popstar 2013'te görüşmek üzere! 



 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.