YeniCanliTV - Eğlenceli Vakitler Dileriz.

Galatasaray Juventus Maçı izle 10 Aralık 2013

Galatasaray Juventus Maçı izle Galatasaray Juventus Maçı izle

Star Tv Ekranlarından 2013 yılında eşi benzeri olmayan bir maç canlı yayınla Star Tv Ekranlarıda. Kazanan Şampiyonlar liginde yoluna devam ediyor. Kaybeden ise elenmeye mahkum.

Sitemizden Canlı tv olarak 10 Aralık 2013 Galatasaray Juventus Maçı izleyebilirsiniz...

Cimbom'un bu maçı kazanmaktan başka bir olasılığı yok. Heyecan Dorukta.Geri sayım başladı. 10 Aralık 2013 tarihinde Star Tv Ekranlarına Kilitlenme zamanı . Şampiyonlar liginde işini son maça bırakan temsilcimiz bakalım son maçta şampiyonlar ligine devam edebilcek mi ? Nefesler tutuldu saatlerin 21:45'i göstermesi bekleniyor.

Galatasaray grubunda 4 puanla 3. sırada yer alırken, Juventus ise 6 puanla 2. sırada yer alıyor. Kazanmamız durumunda 2.sıraya çıkan olacak cimbom bir üst tura yükselecek. Eski Bir Juventuslu olan MELO ispanya'nın resmi radyosuna yaptığı röportajda Bir üst tura çıkacaklarına inandıklarını söylerken kendinden emin konuştu. Juventus'un çok büyük ve güçlü bir takım olduğunun altını çizen MELO bu maçı kazanmaya kilitlendik. Bu maçı alıp tur atlayacağız dedi. Bu maçı türk Telekom Arena'da izleyecek olanların ise aşağıdaki ücretler karşılığı biletlerini maçtan önce temin etmeleri gerekiyor.

İşte 10 Aralık 2013 Tarihli Galatasay Juventus Maçının Güncel Bilet Fiyatları Kategori 1 (YEMEKLİ VIP) 800,00 TL Kategori 2 (VIP) 600,00 TL Kategori 3 480,00 TL Kategori 4 300,00 TL Kategori 5 200,00 TL Kategori 6

 
Copyright : 2011 - 2013
UYARI !
Web Sitemiz embed Teknolojisi kullanarak Bir çok Tv Kanalının Canlı Yayınlarını sizlere Ulaştırmaktadır.Sitemizde Google Adsense Reklamları Kullanılmakta olup kesinlikle Şifreli kanal veya Uydu Yayınlarını ücretsiz izletme yapılmamaktadır.
Canlı Tv içerikleri sitemize Yayınları ve tüm hakları tv kanallarına aittir.